Interieurontwerp nieuwbouwwoning Klarenbeek

Wens: Een gezellige en warme gezinswoning met a touch of gold, waarbij de inrichting zo vormgegeven wordt dat het kinderproof is. Daarnaast moest de hoekbank behouden blijven en mochten de overige meubels vernieuwd worden.  

Uitvoering: Met deze wensen en uitgangspunten zijn we aan de slag gegaan en hebben we een compleet interieurontwerp voor de benedenverdieping gemaakt, waarbij de volgende elementen zijn uitgewerkt:

  • Verschillende indelingsopties
  • Kleur- en materialenplan
  • Verlichtingsplan op basis van de voorgeschreven verlichtingspunten vanuit de bouwtekening
  • Een bijbehorend accessoireplan.

Ook zijn verschillende ontwerpen voor een aantal maatwerkmeubels gemaakt, om op deze manier de ruimtes optimaal te kunnen benutten. 

Er is gekozen voor een kleurenpallet dat bestaat uit beige en blauwtinten, die  gecombineerd zijn met gouden accessoires. De combinatie van dit kleurenpallet met stoere houten accenten geeft de woning een chique en warme uitstraling dat  tegen een stootje kan.

Stoer zwart kookeiland met een diepblauwe achterwand. Door de combinatie met lichtblauwe tegeltjes en hout met beige accenten heeft de keuken een chique uitstraling gekregen. 
De stoere doorleefde houten wagonplank geeft de keuken karakter. 
De felle velvet blauwe eetkamerstoelen zijn echte eye-catchers in de keuken.
Doorkijkje naar de woonkamer waarbij de maatwerk eetbank verlengd wordt door een stoer wit dressoir.  
Door gebruik te maken van 2 vloerkleden is er een ruime en speelse zithoek gecreëerd. Het wandbrede tv meubel is betegelt met Hollandse witjes en is naast functioneel ook een echte eye-catcher in de woonkamer.