Over Iris | Interieurontwerp & Styling

Hi! Ik ben Iris Boesveld, een enthousiaste creatieveling en gediplomeerd interieurontwerper. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes om van jouw woonruimte of kantoor een prettige plek te maken, zodat jij relaxed kunt genieten van de fijne sfeer om je heen.

Ik vind het belangrijk dat de inrichting, of het nu om een woonhuis of kantoor gaat, past bij wie er woont of werkt. Mijn interieurontwerpen hebben een rustige basis die ik interessant maak door toevoeging van een mooi kleurenpallet. Gecombineerd met een aantal blikvangers en persoonlijke spullen zorg ik ervoor dat er een eigentijdse uitstraling ontstaat.

Kijk gerust eens rond op mijn website en bekijk de mogelijkheden. Mocht je vragen hebben of vrijblijvend kennis willen maken, vul dan via onderstaande button het contactformulier in of stuur mij een Whatsapp bericht en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk voor inspiratie ook mijn recent afgeronde projecten of lees mijn blogs voor handige tips & tricks!

Neem direct contact op Afgeronde projecten

“Een rustige basis gecombineerd met een aantal blikvangers en persoonlijke spullen zorgt ervoor dat er een eigentijdse uitstraling ontstaat.

Volg voor meer wooninspiratie