Werkwijze

Ieder interieuradvies is maatwerk, want verschillende mensen hebben verschillende wensen. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken. Vervolgens ontvang je een passende offerte en indien deze akkoord is ga ik voor je aan de slag!

Bekijk onderstaand de ‘route’ die we gezamenlijk zullen doorlopen met als doel jouw droomwoning of kantoor te realiseren. Het is ook mogelijk om een deel van de stappen te doorlopen. Hierdoor is er voor ieder budget een passend interieuradvies mogelijk!

Stap 1

Kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen. Op basis daarvan maak ik een offerte met een plan van aanpak.

Stap 2

Moodboard

Om een goed beeld te krijgen van de gewenste interieurstijl vraag ik aan een ieder om een moodboard te maken. De eventueel verschillende stijlen vat ik samen in een moodboard, waarin ik aangeef met welke materialen en kleuren ik wil gaan werken.

Stap 3

Indeling

Vervolgens maak ik verschillende indelingsschetsen van de ruimte. Samen kiezen we het indelingsontwerp uit dat het beste bij de ruimte en jouw leefsituatie past. Vervolgens presenteer ik het moodboard zodat de sfeer alvast geproefd kan worden.

Stap 4

Lichtplan

Op basis van de gekozen indeling maak ik een bijpassend lichtplan. Het lichtplan bestaat uit functionele- en sfeerverlichting. Ook adviseer ik welk type armaturen het beste bij de stijl van het interieur passen.

Stap 5

Kleuren- & materialenplan

Dit plan presenteer ik met stalen van de gekozen materialen en kleuren voor de wanden,  vloer, eventueel keuken, behang & gekozen raambekleding.

Stap 6

Productenlijst

Ik maak een overzicht waarin alle gekozen meubels en accessoires overzichtelijk zijn weergegeven. Hierbij geef ik aan waar de meubels en accessoires verkocht worden en wat hier de kosten voor zijn zodat je gemakkelijk de producten kunt bestellen.

Stap 7

Maatwerk

In veel gevallen biedt een maatwerkmeubel de oplossing. Bovendien creëer je hiermee een uniek item in jouw huis. Denk hierbij aan een keuken, inbouwkasten, tv-meubel of maatwerk-eetbank.

Stap 8

Realisatie

Het plan wordt op een manier uitgewerkt zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Mocht je toch graag de inkoop, uitvoering en/of styling uit handen willen geven, dan is dat zeker mogelijk! Bekijk de mogelijkheden hier.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk via onderstaande button de opties en kom erachter welk adviespakket het beste bij jouw woonwensen aansluit. 

Mogelijkheden bekijken

Volg voor meer wooninspiratie