Realisatie

Het plan is zo uitgewerkt dat je er zelf mee aan de slag kunt. Mocht je toch graag de inkoop, uitvoering en/of styling uit handen willen geven, dan is dat zeker mogelijk!

Maatwerk

In veel gevallen biedt een maatwerk meubel de oplossing. Bovendien creëer je hiermee een uniek item in jouw huis. Denk hierbij aan een keuken, inbouwkasten, tv meubel of maatwerk eetbank. Ik zorg voor een  schets van het meubel, inclusief de materiaalkeuze en heb, indien wenselijk, connecties voor de realisatie van het meubel.

Productenlijst

Ik maak een overzicht waarin alle gekozen meubels en accessoires overzichtelijk zijn weergegeven. Hierbij geef ik aan waar de meubels en accessoires verkocht worden en wat de kosten hiervoor zijn zodat je  gemakkelijk de producten kunt bestellen.

Lichtplan

Op basis van de gekozen indeling maak ik een bijpassend lichtplan. Het lichtplan bestaat uit functionele- en sfeerverlichting. Ook adviseer ik welk type armaturen het beste bij de stijl van het interieur passen.

Indeling

Eerst maak ik verschillende indelingsschetsen van de ruimte. Vervolgens kiezen we samen het indelingsontwerp uit die het beste bij de ruimte en jouw leefsituatie past en presenteer ik het moodboard zodat jullie alvast de sfeer kunnen proeven.

Moodboard

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jullie interieurstijl vraag ik jullie afzonderlijk van elkaar een moodboard te maken. Vervolgens vat ik jullie stijlen samen in een moodboard, waarin ik aangeef met welke materialen en kleuren ik wil gaan werken.

Kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen. Op basis daarvan maak ik een offerte met een plan van aanpak.

Meer weten?