Verbouwing hoekwoning Eerbeek 

Wens: Een gezellige en warme gezinswoning in aardetinten, waarbij rekening gehouden wordt met genoeg opbergruimte. Daarnaast moest het interieur kinderproof zijn en mocht de indeling in zijn geheel op de kop. Ook mochten alle meubels, verlichting en de meeste accessoires nieuw aangeschaft worden.    

Uitvoering: Met deze wensen en uitgangspunten zijn we aan de slag gegaan en hebben we een compleet interieurontwerp voor de benedenverdieping gemaakt, waarbij de volgende elementen zijn uitgewerkt:

  • Verschillende indelingsopties
  • Kleur- en materialenplan
  • Verlichtingsplan 
  • Een bijbehorend accessoireplan
  • Inkoop accessoires

Ook zijn er meerdere maatwerkoplossingen voor in de keuken en woonkamer uitgewerkt, om op deze manier de verschillende opties in de ruimtes te ervaren.

Er is gekozen voor een kleurenpallet dat bestaat uit beige en groentinten, die  gecombineerd zijn met pastel kleurige accessoires. De combinatie van dit kleurenpallet en zwarte accenten geeft de woning een chique, warme uitstraling. 

Een multifunctionele maatwerkkast. De kast biedt aan 2 zijdes opbergruimte, is daarnaast een tv meubel en is ook een handige roomdivider in de ruimte. 
Door de maatwerkkast midden in de ruimte te plaatsen, is er een gezellige zithoek ontstaan dat ruimte biedt voor een gezin van 7. 
In de bestaande aanbouw  zijn 2 lichtstraten geplaatst, waardoor de woonkamer een fijne lichte ruimte geworden is. 
Een combinatie van verschillende materialen en vormen zorgt ervoor dat de kast een echte eye catcher is geworden. 
De wens voor een apart leeshoekje is naast de haard gerealiseerd en daarnaast is er een fijne werk- / leerplek gemaakt waar veel gebruik van gemaakt wordt. 
Detail van het tv-meubel.
Door op een lange wand een vlak aan te brengen, creëer je in een handomdraai een knus hoekje.
De keuken is geheel op maat gemaakt en voorzien van mooie zwarte eikenhouten fronten. 
De ruimte in de keuken is optimaal benut door aansluitend aan de hoge kastenwand een maatwerkbank te realiseren. 
Ook in deze ruimte komt het blanke eikenhout weer terug zodat de keuken en woonkamer een geheel vormen.